preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 

eMatica

CARNet Admin

      

     


   Upisi u srednju školu

Upisi u srednju školu

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vijesti

Erasmus+ radionice za nastavnike Međimurja

Od 8. do 10. siječnja u OŠ Strahoninec su organizirane radionice za nastavnike diljem Međimurske županije, s ciljem promicanja programa Erasmus+ i KA1 projekta Škole „Iskorak u budućnost“*.

Kroz tri dana, na radionicama je sudjelovalo preko 60 nastavnika iz osnovnih i srednjih škola pa su tako imali prilike se stručno usavršavati u ugodnoj atmosferi OŠ Strahoninec u organizaciji učiteljice engleskog jezika i koordinatorice projekta Tee Horvatić i ravnateljice Jelene Okun.

Više informacija možete pogledati u online knjižici: https://sway.com/HhKMDJqJ8eWcGl1B  i pratiti naš rad na Facebook stranici projekta: https://www.facebook.com/erasmusKA1strahoninec/


Prvi dan je bio rezerviran za radionicu o kooperativnoj metodi koju su održale učiteljice Katica Mikulaj Ovčarić i Marina Mrazović. Bila je to ujedno i diseminacija nakon njihove mobilnosti na Island gdje su sudjelovale na tečaju o vrednovanju u organizaciji tvrtke „Intercultural Iceland“.

Drugi dan je bila organizirana eTwinning i TwinSpace radionica, a zbog velikog odaziva nastavnika, održane su dvije radionice, prva za postojeće eTwinning korisnike koju je vodila učiteljica Tea Horvatić, a druga za početnike u eTwinningu koju je vodila učiteljica Tamara Vidović. Obje učiteljice su iskusne eTwinnerice od 2010. godine i aktivno se usavršavaju na portalu, a svoje iskustvo su podijelile s preko 40 nastavnika na svojim radionicama.

Nakon eTwinninga uslijedilo je predavanje o zdravom životu, tjelesnoj aktivnosti, pravilnoj prehrani i životu bez stresa koje je izlagao učitelj Siniša Trajbar. Kroz svoje zabavno izlaganje predstavio je sadržaj tečaja na kojem je sudjelovao u Španjolskoj pod nazivom „Zdravi učitelji, zdrava škola“ u organizaciji tvrtke „EduKarjala“.

Treći dan radionice su održale učiteljice Snežana Nedelkovska i Tamara Vidović o Web alatima koje koriste u nastavi, a upoznale su se s njima na tečaju u Portugalu u organizaciji tvrtke „CREF Education“.

U tri dana nastavnici regije imali su prilike se stručno usavršavati, a pozitivne povratne informacije pokazale su da naši nastavnici imaju i te kako velik interes za napredak i poboljšanje kvalitete vlastite nastave, bilo uvođenjem novih metoda poučavanja ili primjenom tehnologije u nastavi. Osnovna škola Strahoninec i organizatori zahvaljuju svim sudionicima na dolasku i Agenciji za mobilnost i programe Europske unije za podršku.

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Tea Horvatić   datum: 11. 1. 2018.

 


Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Brojač posjeta
Ispis statistike od 27. 1. 2011.

Ukupno: 659819
Ovaj mjesec: 2763
Ovaj tjedan: 1313

Tražilica
preskoči na navigaciju